Bra mat

Pasta carbonara - myyyyyycket svartpeppar och parmesan.
Borstj - mycket peppar här med, men färgen. Färgen!
Choklad - alla former, kanske inte alla prisklasser (euroshopper för 3.90 kr känns ju sådär)
Sharonfrukter - mjuka, söta, glada. Funkar utmärkt på ostmacka istället för marmelad.
Hembakt bröd - ska helst jäsa över natten, innehålla durumvete och gräddas i 275 grader. Då kan det se ut såhär:
Te - kanske inte är mat, men det går genom munnen. JAG ÄLSKAR TE. Jag gjorde till och med ett projektarbete om just te. Snittar nog på åtminstone en liter om dagen.
Couscous - både rätten och grynet. Äts bäst på Café Gitane i Nolita, NY.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0